Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Eudialit ásvány gyógyhatása

Az eudialit leírása

Az eudialit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Ez az ásványi anyagokban gazdag bázisos gyűrűszilikát csodás kékes-lilás színével hódít. Kristálya romboéderes, színe rózsapiros, barnáspiros, üvegfényű. Nehézkesen beszerezhető, a hazai piacon igazi ritkaságszámba megy. Grönlandon és Arkansas-ban bányásszák elsősorban. Az eudialit érdekessége, hogy zárt üvegcsőben vizet ad, lángban megolvad zöld üveggé, savval kocsonyát ad. Görgess tovább és olvass az eudialit feltételezett gyógyhatásáról!

Színe: lilás-bordós foltokkal

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Skorpió, Kos

Eudialit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Eudialit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Az eudialit hatása

Az eudialitról úgy tartják, hogy egyszerűen áthatja a kundalinihez köthető hatalmas életerő. Kristálygyógyászok szerint kiegyensúlyozza a csakrák áramlását, sőt, az egész testre jótékonyan hat. A személyes erő köveként is számon tartják, így kifejezetten megfelel útkeresők számára.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az eudialit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: fordulat, új irány
  • Lelki hatások: megkönnyíti a bánat, a félelem és a fájdalom legyőzését, segít elfogadni saját gyengeségünket
  • Mentális hatások: újrakezdésre ösztönöz, segít tanulni a hibáinkból és legyőzni az ellenállást
  • Testi hatások: a teljes kimerülés után újra feltölti a tartalékokat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Eudialit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az eudialit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/eudialit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+