Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Aventurin ásvány gyógyhatása

Az aventurin leírása

Az aventurin ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az aventurin egyfajta kvarckristály, a benne lévő fémtartalom befolyásolja a színét. Megkülönböztetünk kék (ún. kékkvarc), hematit miatt narancssárga, vas miatt vörös (ún. málnakvarc), fuchszit miatt zöld aventurint is.

Színe: kék, zöld, vörös, narancs, sárga

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Aventurin ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

Aventurin ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az aventurin hatása

Nagyon erős nyugtat hatással bír, kiegyensúlyozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, pozitív életszemléletet ad. Enyhítő hatással van a bőrgyulladásokra, leégésre. A szív-csakra egyik fontos köve az alternatív gyógyászat tanításai alapján.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a zöld aventurin következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: gondtalanság
  • Lelki hatások: enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén
  • Mentális hatások: segít megszabadulni a gondoktól és visszatérő gondolatoktól
  • Testi hatások: megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre, napszúrásra

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Aventurin ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi aventurin ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/aventurin/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+