Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Ametrin ásvány gyógyhatása

Az ametrin leírása

Az ametrin ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Ez az ásvány kombinálja a citrin és ametiszt tulajdonságait, valamint  energiáit is. Ritka kvarc változat, mikoris egy kristályon belül a két szín rövid átmenettel keveredik. Amikor az ametrin az1980-as években feltűnt a piacon, sokan kétségbe vonták természetes eredetét. Pedig a legnagyobb lelőhelye Bolíviában van, a brazil határ mellett, de Indiában és Brazíliában is bányásszák az ametrin köveket.

Színe: sárgás lila

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Ikrek, Mérleg

Tisztítás/feltöltés: tűz/föld elemek

Ametrin ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Ametrin ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az ametrin hatása

Az ametrin egy igen erős kő, mert két nagyon erős ásvány ötvözeteként funkcionál. Az ametrin vegyíti a maszkulin és feminin energiákat – a férfi típusú citrin és a női típusú ametiszt rezgéseit – ezért kifejezetten ajánlatos a szexualitással kapcsolatos egyensúly elérése érdekében. Kiegyensúlyozó, stresszoldó hatásúnak tartják. Oldhatja a blokkokat, összehangolja gondolatainkat, tettvágyat higgadtsággal párosíthat. ​Az ametrin gyors és hatásos hosszan tartó betegségek esetében, segíthet felderíteni az okokat. Kivételesen jó vértisztító és energizálónak tartják, hiszen regenerálja a fizikai testet és erősíti az immunrendszert, az idegrendszert, valamint az emésztőtraktus szerveit.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az ametrin következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: derűs oldottság, beteljesített élet
  • Lelki hatások: optimizmust kelt, támogatja az életöröm és a jóllét kialakulását
  • Mentális hatások: fejleszti a kreativitást és lendületet ad a követelményekhez
  • Testi hatások: egyensúlyba hozza a testtónust, összehangolja a vegetatív idegrendszert és az anyagcserét

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Ametrin ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az ametrin ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/ametrin/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+