Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Ametiszt ásvány gyógyhatása

Az ametiszt leírása

Az ametiszt ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az ametiszt valójában ibolyaszínű kvarckristály, színe az egészen világostól a bíborig változhat. Könnyű beszerezni, mégis értékes, az egyik legerősebb rezgésű kő a kristálygyógyászat szerint. Az antikvitásban ittasság elleni erőt tulajdonítottak neki, innen származik a neve is (“amethystos” = nem ittas), a kereszténységben a mértékletesség köve, amely megóv mindenféle mámortól. A moralizáló keresztény hagyomány a mennyei dolgok felé forduló lélek alázatosságának szimbólumaként említi, amely nem ismeri a büszkeség és a kevélység bűnét. Ismert a szűzies szerénység jelképeként is: a Szent József által Máriának adott gyűrű köve ametiszt volt.

Színe: lila

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak

Tisztítás/feltöltés: tűz/levegő elemek

Ametiszt ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Ametiszt ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az ametiszt hatása

Az ametisztet a spiritualitás kövének tartják, amely működésbe hozza a médiumi képességeket. Segíti az immunrendszert, hormonegyensúlyt, belső békét hoz. Az egyik legfontosabb mesterkristály, a koronacsakrára hat. Erősíti a kiválasztó és méregtelenítő szerveink munkáját és a keringési rendszert. Támogatja és finomhangolja a hormontermelést, az immunrendszert és metabolizmust. Józanító hatással van a túlfogyasztásra, segít legyőzni a függőséget és mindennemű blokkakat. Enyhíti a fizikai és erzelmi fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt. Könnyítheti a fejfájást is. A tüdő, a bőr és az emésztőrendszer bajaira is használatos, de a kisebb hámsérülésekre, zúzódásokra, sőt, magas vérnyomásra is alkalmazzák. Legnagyobb hasznát az inszomniában szenvedők veszik.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az ametiszt következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: éberség, igazságosság, lelki béke
  • Lelki hatások: segít úrrá lenni a gyászon és a veszteségeken
  • Mentális hatások: támogatja a tudatosságot, az ítélőképesség, a konstruktív gondolkodás fejlődését és a cselekvést
  • Testi hatások: jót tesz a bőrnek, enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, csökkenti a magas vérnyomást

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Ametiszt ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi ametiszt ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/ametiszt/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+