Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Amazonit ásvány gyógyhatása

Az amazonit leírása

Az amazonit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az amazonitot zöld földpátként is ismerjük. Ez az ásvány megkapó kék-zöld színben pompázó, vékonyan hálózott küllemével dobogtatja meg a kőkedvelők szívét. Eme pompás szín eredetét évekig rejtély fedte. Sokan azt gondolták, a réz miatt keletkezhetett, de nemrégiben publikált tanulmányok szerint kevés mennyiségű ólom és víz megjelenése okozhatja.

Színe: kék, zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Amazonit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Amazonit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az amazonit hatása

Az amazoni blokkolja a geopatikus stresszt, felszívja a mikrohullám vagy a mobiltelefonok által kibocsájtott sugárzást, véd az elektromágneses szennyezés ellen. Mind a szív- és a torokcsakrát gyógyítja, segíti a szeretetteljes kommunikációt. A harmadik szem csakrájára is hat, az intuíciót fokozván. Megnyitja a csecsemőmirigyet és a torkot, segít kifejezni a legmélyebb érzéseid, hogy ez által gyógyulhass. Saját sorsunk alakításában van nagy szerepe az amazonitnak, hiszen lelkierőt és pozitív gondolatokat hoz el számunkra. Rendbe hozza az anyagcserezavart a májra kifejtett jótékony hatásával, erősíti a vegetatív idegrendszert,segíti a békés szülést, születést.

Nagyon erős nyugtató kő, elcsendesíti az agyat, az idegrendszert és ellátja a fizikai testet éteri kisugárzásával. Az amazonit használatos csontritkulás, kalcium felszívódási zavarok, haj- és körömtöredezés és metabolikus zavarok esetén is, főleg kristályvíz formában. Úgy tartják, az ízületek egészségét is segít megőrizni, hasznos lehet túlerőltetés, gyulladás vagy reuma esetén. Lelki egészségünket hangulatjavítóként segíti, főleg az érzelmi bánat fizikai megnyilvánulásánál bizonyul hasznosnak. Egyesek alkoholizmus kúrálására is ajánlják.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az amazonit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: saját sorsunk alakítása
  • Lelki hatások: hangulatkiegyenlítő
  • Mentális hatások: kedvező hatása van az értelem és az intuíció együttműködésére
  • Testi hatások:rendbe hozza az anyagcserezavarokat (máj), harmonizálja az agyműködést, a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Amazonit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az amazonit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/amazonit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+