Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

“Termékenység” kristálygyógyászat ásványkarkötő

3.490 Ft3.790 Ft

‘Termékenység’ kristálygyógyászat ásványkarkötő

‘Termékenység’ kristálygyógyászat ásványkarkötő – Ehhez az ásványékszerhez olyan köveket válogattunk össze, amelyek a fogantatást segítő tulajdonságukról ismeretesek. Ezért többféle színű holdkő és kalcedon került a karkötőbe, amelyek a hormonrendszerre, a belső elválasztású mirigyekre és a női energiákra hatnak. Hozzájuk rózsakvarcot választottunk, amely megnyitja a szívet a kis jövevény érkezésére való felkészülés közben. A karneol pedig az ivarszervekre és szexuális energiákra hat. Mindezeket tejkvarcok közé fűztük, amely általános tisztítóként, auravédőként működik. Ráadásképp ezüst színű, kedves kis babatappancsot ábrázoló medált is kapott. A ‘Termékenység’ kristálygyógyászat ásványkarkötőnk ötletes ajándék esküvőre, vagy remek meglepetés leendő anyukáknak! Már többféle méretben és akár medál nélkül is választhatod!

Folyamatosan utánrendelhető termék. Utánrendelés esetén a teljesítési idő 1-3 munkanappal nőhet.

Leírás

‘Termékenység’ kristálygyógyászat ásványkarkötő

Mi jellemzi a ‘Termékenység’ ásványkarkötőnket?

‘Termékenység’ kristálygyógyászat ásványkarkötő – Ehhez a kristályterápiás ásványékszerhez olyan köveket válogattunk össze, amelyek a fogantatást segítő tulajdonságukról ismeretesek. Ráadásképp ezüst színű, kedves kis babatappancsot ábrázoló medált is kapott. Ötletes ajándék esküvőre, vagy remek meglepetés leendő anyukáknak!

Milyen ásványokat használtunk a kristálygyógyászat karkötőhöz?

Többféle színű holdkő – A holdkő, vagy más néven földpát alapvetően a feminin minőséggel került azonosításra. Segíthet hangulatingadozások esetén, oldja az energiablokkokat. Hat a mirigyekre, főleg a tobozmirigyre és fokozza a nyirokkeringést is. A szakrális csakra köve, erős női energiákat mozgat.

Kalcedon – A levegőt és vizet jelképező kalcedont már az ókor óta használják gyógyászati célokra. Elsősorban a torokcsakrához köthető, stimulálhatja a belső elválasztású mirigyeket, főleg a pajzsmirigyre hathat jótékonyan. Úgy tartják, fokozza a tejelválasztást szoptatásnál és kiegyensúlyozza a hormonrendszert.

Rózsakvarc – Az egyik legismertebb és méltán legkedveltebb ásvány a rózsakvarc. Ősidők óta használják termékenység fokozására, önbizalomnövelésre. A szívcsakrához köthető, a szeretet köveként ismeretes. Azért választottuk a karkötőbe, mert megnyitja a szívet a kis jövevény érkezésére való felkészülés közben.

Karneol – A karneol gyógyhatása az éltető, melegítő, pozitív energiához kapcsolódik. Tele van energiával, jótékonyan hat a női szaporítószervekre, idegrendszerre, szexuális energiákra, sőt, sebgyógyító hatása is ismert. A szexcsakra egyik fontos alapkristálya.

Hegyikristály – A hegyikristály az egyik legfontosabb gyógyító ásvány, a mesterkövek egyik legerősebbike. A hegyikristály sokoldalúan használható féldrágakő, amely más ásványok rezgéseit is felerősíti. A kristálygyógyászat tanai szerint nyugtatja az idegeket, erősíti az immunrendszert. Energiával tölti fel az egész szervezetet, mindegyik csakrára jótékonyan hat, tradicionálisan mégis a koronacsakrával hozzák összefüggésbe.

Tejkvarc – A hókvarcnak is nevezett tejkvarc a kvarckristály egy hófehér változata, amelyben apróbb zárványok ugyan előfordulhatnak. Valójában a hegyikristály még ki nem kristályosodott változata. Általános tisztítóként, auravédőként működik. A kristályterapeuták megfigyelései alapján kijelenthető, hogy kismamák esetében tejszaporító hatása lehet.

A ‘Termékenység’ kristálygyógyászat ásványkarkötőnk kapcsán bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Elérhető méretek:

Már többféle méretben és akár medál nélkül is választhatod ezt az egyedi ásványékszert! A karkötő erős, duplasoros gumialapra készült 8mm-es ásványgolyókból, mérete választható – ebben segítségedre lehet a Mérettáblázatunk. Ha továbbra is volnának kérdéseid, keress minket bizalommal az info [kukac] angyalkovek.hu címen vagy keress minket Messengenger üzenetben az oldal alján.

A ‘Termékenység’ egyedi ásványkarkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 2 cm
választható kiegészítő

medál nélkül, medállal

Választható csuklóméretek

,

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+