Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Sába királynője’ egyedi ásványkarkötő

2.790 Ft

‘Sába királynője’ egyedi ásványkarkötő – 8mm-es rózsaszínes zebramárvány és matt fekete hematit ásványgolyók alkotják ezt a karkötőt, amelyet rózsaarany színű kiegészítőkkel tettünk még elegánsabbá.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Cikkszám: KAR_EGYEDI_SABA Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,

Leírás

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

‘Sába királynője’ egyedi ásványkarkötő – 8mm-es rózsaszínes zebramárvány és matt fekete hematit ásványgolyók alkotják ezt a karkötőt, amelyet rózsaarany színű kiegészítőkkel tettünk még elegánsabbá.

A felhasznált kövekről:

  • Zebramárvány – A tévesen jáspisnak mondott szürke és halvány rózsaszín fekete mintás mészkő vagy márvány anyaga megegyezik az aragonittal vagy a kalcit ásványokkal, vegyileg kalcium-karbonát, szerkezete sűrűbb, tömörebb. Sajnos nem időtálló, nem saválló (verejték megmarja), sósavba dobva erős pezsgéssel feloldódik.
  • Hematit – A hematit a kristálygyógyászat tanai szerint erőt biztosít tulajdonosának. Egészséges vér- és sejtképződésben van szerepe, segíti a betegségek utáni felépülést. A gyökércsakrára hat, fokozza a stabilitást, az életerőt. Mágiában tisztító, védelmező ásványnak tartják.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

A ‘Sába királynője’ egyedi ásványkarkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+