Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Páros karkötő – anya- lánya ásványékszer medállal

4.990 Ft

Páros karkötő, anya-lánya ásványékszer medállal – Ötletes ajándék Anyák napja alkalmából, lányoknak-anyukáknak-nagymamáknak! Arany színű, feliratos medállal készült, 6 és 8 mm-es rózsakvarc ásványgolyókból. A rózsakvarcot a szeretet kövének is tartják, ezért tökéletes alapja ennek a meglepetésnek. A fényképen látható kísérőkártyával szállítjuk!

Csak 1 maradt készleten (utánrendelhető)

Leírás

Páros karkötő, anya-lánya ásványékszer medállal – Ötletes ajándék Anyák napja alkalmából, lányoknak-anyukáknak-nagymamáknak! Arany színű, feliratos medállal készült, 6 és 8 mm-es rózsakvarc ásványgolyókból. A rózsakvarcot a szeretet kövének is tartják, ezért tökéletes alapja ennek a meglepetésnek.

A karkötő erős, duplasoros gumialapra készült, mérete kb. 19,5 cm. Egyedi megrendelés esetén más méretet illetve nagyobb mennyiséget is el tudunk készíteni, kérlek érdeklődj a következő emailcímen: info@angyalkovek.hu – A feltüntetett ár két darab termékre vonatkozik, a fényképen látható kísérőkártyával szállítjuk!

Tudj meg többet az itt felhasznált kövekről:

Rózsakvarc ásvány gyógyhatása

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További információk

Méretek 10 × 10 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+