Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Magnetit-lávakő ásvány karkötő, választható méret

1.790 Ft1.990 Ft

Magnetit-lávakő ásvány karkötő, választható méret – 8mm-es lávakő és mágneses hematit, vagyis magnezit ásványgolyókat kombináltunk egy karkötőn belül. Az ékszer választható méretű, így bárkinek megfelelő lehet. Fémmentes kivitelben készült.

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

Magnetit-lávakő ásvány karkötő, választható méret – 8mm-es lávakő és mágneses hematit, vagyis magnezit ásványgolyókat kombináltunk egy karkötőn belül. Az ékszer választható méretű, így bárkinek megfelelő lehet. Fémmentes kivitelben készült.

A felhasznált kövekről:

  • Lávakő – Erős eneregetizáló hatása van, méregtelenítő, serkentő, regeneráló energiákkal bír.
  • Hematit – A hematit a kristálygyógyászat tanai szerint erőt biztosít tulajdonosának. Egészséges vér- és sejtképződésben van szerepe, segíti a betegségek utáni felépülést. A gyökércsakrára hat, fokozza a stabilitást, az életerőt. Mágneses verziója a magnetit, számos pozitív élettani hatását tapasztalhatjuk főleg mozgásszervi betegségek esetében.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete választható. Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

A Magnetit-lávakő ásvány karkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
Választható csuklóméretek

,

www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+