Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Kis szív medál különböző ásványból

690 Ft

Kis szív medál különböző ásványból

Kis szív medál különböző ásványból – Szív alakúra csiszolt ásványmedál, mérete körülbelül 2 cm, lánc nem tartozik hozzá. Nikkelmentes szerelékkel készült! Válassz kedvenc színed alapján, vagy keresd meg születési szerencseköved, a horoszkópodnak megfelelő ásványt!

Törlés

Leírás

Kis szív medál különböző ásványból

Kis szív medál különböző ásványból – Szív alakúra csiszolt ásványmedál, mérete körülbelül 2 cm, lánc nem tartozik hozzá. Nikkelmentes szerelékkel készült! Válassz kedvenc színed alapján, vagy keresd meg születési szerencseköved, a horoszkópodnak megfelelő ásványt!

Milyen horoszkópnak melyik ásvány való?

Ha nem tudod, melyik a zodiákusodnak megfelelő kő, olvasd el a horoszkópos kövekről szóló összefoglalónkat, vagy a következő leírást:

Ametiszt:  A Kos, Nyilas, Szűz, Vízöntő, Halak, Skorpió szerencseköve. Nyugtató, kiegyensúlyozó.  Álmatlanság ellen, ekcéma kezelésére, szorongás oldására, immunerősítéshez is ajánljuk.

Aventurin: A Bika, Mérleg, Rák, Vízöntő szerencseköve. Erős nyugtató, pozitív életszemléletet ad. Ekcéma kezelésére, elhízás ellen, szorongás oldására ajánljuk.

Amazonit: A Bika, Mérleg, Nyilas szerencseköve. Lelkierőt ad, torokcsakra köve. Szülés könnyítésére is ajánljuk.

Hegyikristály: A Halak, Ikrek, Mérleg, Rák szerencseköve. Energetizáló mesterkristály. Immunerősítéshez, pajzsmirigy problémákra ajánljuk.

Ónix: A Bak, Nyilas, Vízöntő szerencseköve. Erős talizmánkő.

Rózsakvarc: A Bika, Mérleg, Rák szerencseköve. A szív és a szeretet ásványának is nevezik. Menstruáció esetén, kismamáknak, szerelmi panaszok ellen ajánljuk.

Szodalit: A Bak, Halak, Kos, Nyilas, Oroszlán, Szűz szerencseköve. Kommunikációra, torokra hat. Álmatlanság ellen, pajzsmirigy problémákra ajánljuk.

Tejkvarc: Az Ikrek csillagjegy szerencseköve. Szemre, bőrre, csontokra hat, gyulladáscsökkentő. Kismamáknak tejszaporító.

Tigrisszem: A Nyilas, Oroszán, Skorpió, Szűz, Ikrek szerencseköve.  Segít koncentrálni, bátorságot ad.

Türkenit: Az Ikrek szerencseköve. Segít a fejfájásban, hat a csontokra, fogakra, sőt, a testzsír-anyagcserére is.

Vörös jáspis: A Bak, Skorpió, Kos, Oroszlán, Szűz csillagjegy szerencseköve.

Unakit: A Kos, Mérleg csillagjegy szerencseköve. Úgy hírlik, hogy erős gyógyító, betegség után lábadozóknak és kismamáknak is melegen ajánlott.

Rubinzoizit: A Bak, Ikrek, Kos, Nyilas, Oroszlán, Rák, Skorpió csillagjegy szerencseköve. A rubinzoizit ásványnak a reprodukciós egészség megőrzésében van szerepe, gyulladásgátló, sejtregeneráló. A szívcsakra ásványa.

Howlit: Az Ikrek csillagjegy szerencseköve. Magnéziumtartalma miatt segít a fejfájásban, hat a csontokra, fogakra, sőt, a testzsír-anyagcserére is. Nyugtató kő.

Kalcit: A Bak csillagjegy szerencseköve. Kiegyensúlyozó hatású, segíthet levezetni a stresszt, és jól földel.

Mohaachát: Az Ikrek, Rák csillagjegy szerencseköve. A mohaachát az egyensúly köve, segít rendezni gondolatainkat. Kristálygyógyászatban gyulladás- és lázcsökkentő, idegrendszert gyógyító.

Karneol: A Bika, Ikrek, Kos, Oroszlán, Szűz, Vízöntő csillagjegy szerencseköve. A karneol gyógyhatása az éltető, melegítő, pozitív energiához kapcsolódik. Tele van energiával, jótékonyan hat a női szaporítószervekre, idegrendszerre.

A Kis szív medál különböző ásványból készült termékünk kapcsán bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

 

További információk

Tömeg 3 g
Méretek 3 × 3 × 1 cm
Választható variációk

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+