Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Jáde arc roller arcmasszírozó

5.190 Ft

Jáde arc roller arcmasszírozó

Jáde roller arcmasszírozó henger, kristály roller, köves masszázs henger… bárhogy is ismered, ez a praktikus kis szépészeti szerkezet már bizonyította áldásos hatásait a reggeli arcpuffadás, nyirokpangás és apróbb ráncok ellen viselt hadjáratban. A jade arc roller arcmasszírozó kétféle méretű, sima fejjel rendelkező arcmasszírozó rózsakvarc roller. Kisebb és nagyobb feje lehetővé teszi az alapos és könnyű arcápolást. Valódi ásványból készült!

Folyamatosan utánrendelhető termék. Utánrendelés esetén a teljesítési idő 1-3 munkanappal nőhet.

Leírás

Jáde arc roller arcmasszírozó

Jáde roller arcmasszírozó henger, kristály roller, köves masszázs henger… bárhogy is ismered, ez a praktikus kis szépészeti szerkezet már bizonyította áldásos hatásait a reggeli arcpuffadás, nyirokpangás és apróbb ráncok ellen viselt hadjáratban. A jade arc roller arcmasszírozó kétféle méretű, sima fejjel rendelkező arcmasszírozó rózsakvarc roller. Kisebb és nagyobb feje lehetővé teszi az alapos és könnyű arcápolást. A jádeköves görgős arcmasszírozó kb 12 cm hosszú.

Valódi jáde ásványból készült! Ide kattintva megismerkedhetsz a neki tulajdonított erőknek: >>> jáde hatása

Miért jó a jáde köves görgős masszírozó?

  • Hozzájárul az egészséges nyirokáramláshoz.
  • Megszüntethetők vele a kisebb duzzanatok, arcpuffadás.
  • Lehűtve a hűvös felület a szem alatti táskákkal is felveszi a harcot.
  • Fokozza a kozmetikumok felszívódását.
  • Ragyogó arcszínt kölcsönöz.

Az arcroller arcmasszázs henger használatával bizonyítottan feszesebb, üdébb arcbőrt kapsz, ráadásul felmelegítve és lehűtve is használhatod. Az arcmasszírozó egy kisebb és egy nagyobb fejet tartalmaz, így a nehezebben megközelíthető, vagy kényes területeket is ápolhatod (pl. szem alatt, stb).

Hogyan használd a kristály arcroller termékünket?

A jáderoller arcmasszírozó henger használata minden korosztálynak ajánlott. Segítségével eredményesen veheted fel a harcot a kisebb ráncok, reggeli arcpuffadás, szem alatti sötét karikák ellen. Használata egyszerű, olvass csak tovább!

  • Tisztítsd meg a henger felületét, és csak tiszta bőrfelületen használd. A köves masszírozót érdemes a kozmetikai rutin végén használni, mert segítségével jobban a bőrbe tudod juttatni az arckrémek, szérumok hatóanyagait.
  • A felhasználás céljának megfelelően hűtve vagy melegítve is használhatod. A hidegterápia frissítő, élénkítő, pórusösszehúzó hatású, míg a melegtől ellazulnak az izmok.
  • Ha az arcon használod az arcrollert, a masszírozás iránya az arc közepétől a hajvonal, nyak, fül irányába induljon. Ha a tested többi részén masszírozol, igyekezz a szív felé görgetni a hengert.

 

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 50 g
Méretek 7 × 15 × 4 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+