Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Jáde arc roller arcmasszírozó

5.190 Ft

Jáde arc roller arcmasszírozó

Jáde roller arcmasszírozó henger, kristály roller, köves masszázs henger… bárhogy is ismered, ez a praktikus kis szépészeti szerkezet már bizonyította áldásos hatásait a reggeli arcpuffadás, nyirokpangás és apróbb ráncok ellen viselt hadjáratban. A jade arc roller arcmasszírozó kétféle méretű, sima fejjel rendelkező arcmasszírozó rózsakvarc roller. Kisebb és nagyobb feje lehetővé teszi az alapos és könnyű arcápolást. Valódi ásványból készült!

Készleten van belőle a jelölt mennyiség, azonnal rendelhető termék.

Leírás

Jáde arc roller arcmasszírozó

Jáde roller arcmasszírozó henger, kristály roller, köves masszázs henger… bárhogy is ismered, ez a praktikus kis szépészeti szerkezet már bizonyította áldásos hatásait a reggeli arcpuffadás, nyirokpangás és apróbb ráncok ellen viselt hadjáratban. A jade arc roller arcmasszírozó kétféle méretű, sima fejjel rendelkező arcmasszírozó rózsakvarc roller. Kisebb és nagyobb feje lehetővé teszi az alapos és könnyű arcápolást. A jádeköves görgős arcmasszírozó kb 12 cm hosszú.

Valódi jáde ásványból készült! Ide kattintva megismerkedhetsz a neki tulajdonított erőknek: >>> jáde hatása

Miért jó a jáde köves görgős masszírozó?

  • Hozzájárul az egészséges nyirokáramláshoz.
  • Megszüntethetők vele a kisebb duzzanatok, arcpuffadás.
  • Lehűtve a hűvös felület a szem alatti táskákkal is felveszi a harcot.
  • Fokozza a kozmetikumok felszívódását.
  • Ragyogó arcszínt kölcsönöz.

Az arcroller arcmasszázs henger használatával bizonyítottan feszesebb, üdébb arcbőrt kapsz, ráadásul felmelegítve és lehűtve is használhatod. Az arcmasszírozó egy kisebb és egy nagyobb fejet tartalmaz, így a nehezebben megközelíthető, vagy kényes területeket is ápolhatod (pl. szem alatt, stb).

Hogyan használd a kristály arcroller termékünket?

A jáderoller arcmasszírozó henger használata minden korosztálynak ajánlott. Segítségével eredményesen veheted fel a harcot a kisebb ráncok, reggeli arcpuffadás, szem alatti sötét karikák ellen. Használata egyszerű, olvass csak tovább!

  • Tisztítsd meg a henger felületét, és csak tiszta bőrfelületen használd. A köves masszírozót érdemes a kozmetikai rutin végén használni, mert segítségével jobban a bőrbe tudod juttatni az arckrémek, szérumok hatóanyagait.
  • A felhasználás céljának megfelelően hűtve vagy melegítve is használhatod. A hidegterápia frissítő, élénkítő, pórusösszehúzó hatású, míg a melegtől ellazulnak az izmok.
  • Ha az arcon használod az arcrollert, a masszírozás iránya az arc közepétől a hajvonal, nyak, fül irányába induljon. Ha a tested többi részén masszírozol, igyekezz a szív felé görgetni a hengert.

 

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 50 g
Méretek 7 × 15 × 4 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+