Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Fekete kianit-moldavit fülbevaló – 2022 ősz

19.990 Ft

Fekete kianit-moldavit fülbevaló – 2022 ősz – A boszorkányok seprűjét idéző alakú, természetes, nyers kianit adja az exkluzív fülbevalónk alapját, amelyeket egy-egy apró moldavit-darabkával egészítettünk ki. A fülbevaló hossza kb 7 cm, az ezüstözött füliakasztó nem visszakapcsolós. Figyelem, igen korlátozott mennyiségben elérhető!

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Egyedi ásványékszerünk leírása:

Fekete kianit-moldavit fülbevaló - 2022 ősz - A boszorkányok seprűjét idéző alakú, természetes, nyers kianit adja az exkluzív fülbevalónk alapját, amelyeket egy-egy apró moldavit-darabkával egészítettünk ki. A fülbevaló hossza kb 7 cm, az ezüstözött füliakasztó nem visszakapcsolós. Figyelem, igen korlátozott mennyiségben elérhető!

A felhasznált kövekről:

  • Moldavit - A moldavit a tektit egyik fajtája, s úgy tartják, földön kívüli eredetű, hiszen meteorbecsapódás közben keletkezett. Sajnos keresettsége miatt a készletei fogytán vannak, a hamisítványok száma pedig nő. A Világmindenség köveként is emlegetik, New Age-es mozgalmakban nagy becsben tartott ásvány, hiszen segít előmozdítani az életed, ha megrekedtél.
  • Kianit – A torokcsakrához kapcsolódva támogatja a határozott cselekvést, segíti identitásunk megtalálását és világ felé kommunikálását. Megkönnyíti az önkifejezést.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A HEX kollekcióról:

HEX kollekciónk az őszi sötét éjszakákat idézi meg, mikor a varázslat születik. Mindszentek idején azonban vékony a fátyol az élők és holtak világa közt, ezért védelmező, támogató ásványokat kombináltunk az egyedi ékszerek készítésekor. Így került a kollekcióba a jó földelő hírében álló shungit, az óvó fekete turmalin, a magasabb energiákkal dolgozó szelenit, a remek talizmánkő hírében álló ónix, a világmindenség kövének tartott moldavit, a titokzatos fekete kianit és a spirituális felemelkedést támogató Szuper Hetes.

Méretek és utánrendelés:

Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 5 × 5 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+