Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Esőerdő’ egyedi ásványkarkötő

2.990 Ft

‘Esőerdő’ egyedi ásványkarkötő – 8 mm-es sárga csipkeachát és zöld riolitjáspis ásványgolyókat kombináltunk apró, elefánt alakú fém dísszel. Az eredmény a szubtrópusok buja flóráját idéző karkötő lett. Egyedi darab, korlátozott mennyiségben elérhető!

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

'Esőerdő' egyedi ásványkarkötő – 8 mm-es sárga csipkeachát és zöld riolitjáspis ásványgolyókat kombináltunk apró, elefánt alakú fém dísszel. Az eredmény a szubtrópusok buja flóráját idéző karkötő lett. Egyedi darab, korlátozott mennyiségben elérhető!

A felhasznált kövekről:

  • Riolitjáspis - Érdekesen mintázott riolitjáspis – valójában vulkanikus folyamatok során létrejött riolitikus láva, ahol a gázbuborékok által hagyott űrt kvarc, jáspis, etc tölti ki. Ausztráliában elterjedt változata az esőerdőjáspis, míg a Mexikóban gyakori verzió szemjáspis, vagy madárszem jáspis néven fut. A jáspisok elnyelik a negatív energiákat, összehangolják a csakrákat, stresszoldók, türelmet adnak.
  • Csipkeachát – sokszor érdekes mintákat, dendrites vagy heges, sávos rajzoltatot is felfedezhetünk a kövekben, ezt a változatot ‘crazy lace’ achátként is emlegetik. Az achát leginkább stabilizáló és erősítő hatásáról ismert.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Az 'Esőerdő' egyedi ásványkarkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+