Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Borostyán szemcse karkötő

4.000 Ft

Borostyán szemcse ásvány karkötő – Mézsárgán ragyogó, természetes borostyán szemcséből álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötő. Az ékszer fémmentes kivitelben készült, így fémallergiások is bátran viselhetik. Mérete fix 19 cm.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Borostyán szemcse ásvány karkötő

Borostyán szemcse ásvány karkötő - Mézsárgán ragyogó, természetes borostyán szemcséből álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötő. Az ékszer fémmentes kivitelben készült, így fémallergiások is bátran viselhetik. Mérete fix 19 cm.

Milyen csillagjegyeknek ajánljuk a borostyán karkötő viselését?

A Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő csillagjegy szerencseköve.

Milyen feltételezett hatása van a Borostyánnak?

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a borostyán következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: gondtalanság
  • Lelki hatások: vidámság és bizalom
  • Mentális hatások: erősíti a magunkba vetett hitet
  • Testi hatások: jó a gyomorra, a lépre, az epére, a ájra, az ízületekre, a bőrre, a nyálkahártyára, a mirigyekre s a bélre, gyermekkorban megkönnyítheti a fogzást, jótékony hatású az allergiára, a reumára és a cukorbetegségre.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete fix 19 cm, ez az átlagos, nők esetében használt méret. Ha a felsoroltaktól eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Borostyán szemcse ásvány karkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+