Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Barna holdkő szemcse karkötő

1.190 Ft

Barna holdkő szemcse ásvány karkötő – barna holdő szemcséből álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötő. Az ékszer teljes hossza: kb 19 cm.

Milyen csillagjegyeknek ajánljuk viselését?

A Bak, Halak, Rák csillagjegy szerencseköve.

Milyen feltételezett hatása van a barna holdkőnek?

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a holdkő következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: intuíció
  • Lelki hatások: elmélyíti az érzéseket, jó a holdkórosság ellen
  • Mentális hatások: nyitottá tesz a sugallatokra
  • Testi hatások: összhangba hozza a hormonális ciklusokat a természetes ritmussal, segít a menstruáció közben, a szülés után és a klimax alatt fellépő panaszokon

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Barna holdkő szemcse ásvány karkötő – barna holdő szemcséből álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötő. Az ékszer teljes hossza: kb 19 cm.

A Bak, Halak, Rák szerencseköve. Hormonháztartás egyensúlyáért tesz és gyermekvárás esetén is hasznos. Álmatlanság ellen, menstruáció esetén, szülés könnyítésére, kismamáknak ajánljuk. Tudj meg többet az itt felhasznált kövekről: holdkő gyógyhatása

Holdkő ásvány gyógyhatása

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Méretek 10 × 10 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+