Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Holdfázis’ egyedi ásványos nyaklánc holdkővel és hegyikristállyal

2.990 Ft

‘Holdfázis’ egyedi ásványos nyaklánc holdkővel és hegyikristállyal – A hold fázisai ihlették ezt az ásványos nyakláncot. Hozzá természetesen kéken irizáló holdkövet és nagy méretű hegyikristály golyót használtunk fel. Az arany színű, nikkelmentes ékszerlánc kb. 45 cm hosszú, kapoccsal záródik. Egyedi darab, a készlet erejéig utánrendelhető!

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

'Holdfázis' egyedi ásványos nyaklánc holdkővel és hegyikristállyal – A hold fázisai ihlették ezt az ásványos nyakláncot. Hozzá természetesen kéken irizáló holdkövet és nagy méretű hegyikristály golyót használtunk fel. Az arany színű, nikkelmentes ékszerlánc kb. 45 cm hosszú, kapoccsal záródik. Egyedi darab, a készlet erejéig utánrendelhető!

További információk

Tömeg 0,1 g
Méretek 5 × 5 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+