Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Apatit és K2 ásvány karkötő férfiaknak

3.390 Ft

Apatit és K2 ásvány karkötő férfiaknak

Apatit és K2 ásvány karkötő férfiaknak – 8mm-es fekete ónix ásványgolyók adják ennek a karkötőnek az alapját, világoskék apatittal és kékkel pettyezett azurit-gránit, vagyis K2 kővel kigészítve. Duplasoros, rugalmas gumira fűztük, az ékszer teljes hossza: kb 20 cm.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Apatit és K2 ásvány karkötő férfiaknak

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

Apatit és K2 ásvány karkötő férfiaknak – 8mm-es fekete ónix ásványgolyók adják ennek a karkötőnek az alapját, világoskék apatittal és kékkel pettyezett azurit-gránit, vagyis K2 kővel kigészítve.

A felhasznált kövekről:

  • Ónix – Már a régi korok emberei is erős talizmánkőnek tartották. Kiegyensúlyozza szervezetünk energiaáramlását, segítséget nyújt stresszes élethelyzetekben.
  • K2 – Az azurit-gránit, vagyis a K2 kő erős életerő energiát bocsát ki magából, stabilizál és erősíti a kötődést, hagyományt. Úgy tartják, hogy erősíti az immunrendszert és fokozza a szervezet öngyógyító folyamatát.
  • Apatit – Az apatit egyfajta kálcium-foszfát, amely több színben is megtalálható, a legnépszerűbb mégis a ragyogó kékben játszó kőzet, amely színe miatt a torokcsakrához – és így a kommunikációhoz – kapcsolódik. Meditáció közben is javallott alkalmazni az apatitot, hiszen egyik feltételezett gyógyhatásának tartják azt, hogy serkenti a médiumi képességeket, harmóniába hozza az éteri, szellemi és fizikai testet.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 20 cm, ez az átlagos, férfiak esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+