Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Praziolit ásvány gyógyhatása

A praziolit leírása

A praziolit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Neve hagymazöld színére utalva a görög práso (póréhagyma) és lithosz (kő) szóból ered. Az ötvenes években szerzett igazi ismertséget, amikor Brazíliában nagy mennyiségben állították elő laboratóriumi körülmények közt hevített ametisztből – a “zöld ametiszt” vagy “amegreen” megnevezés is innen eredeztethető. Vermarine néven is megtalálhatjuk. A természetben a lila ametiszttel együtt is előfordul, ez a nehezen beszerezhető zambezit. Olvass tovább, hogy megismerhesd a praziolit feltételezett gyógyhatását!

Színe: világoszöld

Praziolit (zöld ametiszt) ásvány az AngyalKövek.hu kínálatában

Praziolit (zöld ametiszt) ásvány az AngyalKovek.hu kínálatában

 

A praziolit hatása

A praziolit erős spirituális kő, amelyről úgy tartják, hogy a személyes fejlődést támogatja. Egyes beszámolók szerint úgy szabadít meg a negatív energiáktól, hogy közben a szeretetet és odaadást erősíti. Segíthet összekapcsolódni a Földanyával. Halványzöld színe miatt a szívcsakrához rendelhető, ezért támogathatja a szeretet adását-kapását, önmagunk elfogadását is.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a praziolit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: tekintély, érvényesülési erő
  • Lelki hatások: segít vállani az érzéseinket
  • Mentális hatások: arra ösztönöz, hogy határozottan képviseljük a meggyőződésünket
  • Testi hatások: szabályozza a légzést, a szívműködést, a keringést, erősíti a hajat és a körmöket, oldja a feszültséget, serkenti a kiválasztást

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Praziolit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi praziolit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/praziolit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+