Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Termékenység fokozása ásványokkal

Termékenység fokozása ásványokkal…de hogyan? A termékenység témaköre a szexcsakrához (más néven szakrális csakrához) kapcsolódik, amely a fogamzással, a születéssel áll kapcsolatban. Testi szinten ennek a csakrának a blokkja a nemi szervekkel kapcsolatos problémákban nyilvánulhat meg: menstruációs gondok, gyulladások, meddőség léphet fel. Lelki szempontból a szexcsakra gátja azt jelentheti, hogy problémád van önmagad teljes elfogadásával, nem szereted eléggé önmagadat, a testedet. Mivel már a nőiességed elfogadásával is problémáid vannak, valószínűleg az anyaszerepnek – amely a női mivoltunk kiteljesedése –  a felvállalása sem megy könnyedén. Ilyenkor jó hatással van ránk a szívet nyitó rózsakvarc, a szerelmi tüzet pezsdítő gránát, a női szerveket védő karneol és a kéken csillogó holdkő is hasznos lehet, amely a nőiességért felelős. Helyezzük őket az adott csakrára, vagy viseljük laza karkötőn.

Ide kattintva megnézheted, hogy az AngyalKövek webáruház termékenység fokozásához milyen ásvány ékszerek használatát javasolja!

A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.
 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+