Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Zafír ásvány gyógyhatása

A zafír leírása

A zafír ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A zafír nevét a görög sappheiros szóból kapta amelyet sokáig más kék kövekre is használtak. Ritka drágakő mivolta miatt a zafír a hatalom köve. Csiszolt változata a drága ékszerboltok kirakatából lehet ismerős. Valójában korund, mint a rubin. Színváltozatainak külön neve van: padparadzsa (narancssárga zafírváltozat), és a leukozafír (színtelen átlátszó zafírváltozat). Mivel a gyémánt után a legkeményebb, így az ipari felhasználása is jelentős.

Színe: kék

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak

Zafír az AngyalKovek.hu oldalon

Zafír az AngyalKovek.hu oldalon

A zafír hatása

A misztikus kékben tündöklő zafírt már ősidők óta az angyalok világával és a mágiával hozzák összefüggésbe Ez a magas frekvenciájú, erős kristály belső békét hoz, megnyugtatja a szorongókat. Erősen hathat a pajzsmirigyre, a torok problémáira, az idegrendszer működésére. Láz- és fájdalomcsillapító hatást is tulajdonítanak neki a kristálygyógyászatban jártasak.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a zafír következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: szellemi erő, éleselméjűség
  • Lelki hatások: rendíthetetlen belső nyugalmat ad
  • Mentális hatások: segít összpontosítani és nagy erővel a célra irányítani a gondolatokat
  • Testi hatások: fájdalomcsillapító, idegerősítő, láz-, és vérnyomáscsökkentő hatású

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Zafír ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi zafírásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/zafir/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+