Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Vezuvianit ásvány gyógyhatása

A vezuvianit leírása

A vezuvianit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Vezuvián, vesszonit és idokráz néven is hivatkozunk rá, külföldi források vasonite-ként is ismerik. A legenda szerint nevét a Vezúv vulkánról kapta. Leggyakoribb színe a zöld, de vörös, sárga és világoskék színezetet is ölthet ez a kvarcfajta. Változatainak külön neve is van: kalifornit (sárga, fehér), ciprin (kék), viljuit (zöld, barna, fekete), xantit (sárga).

Színe: legtöbbször zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Nyilas

Vezuvianit / idokráz ásvány az AngyalKövek oldalán

Vezuvianit / idokráz ásvány az AngyalKövek oldalán

A vezuvianit hatása

A vezuvianit ásványnak a magasabb rendű énünkkel folyó kapcsoalttartásban van szerepe és az előző életünkben szerzett tapasztalatok feldolgozásában is segít. Úgyhat, hogy nyitottá teszi az elmét, így világosan látjuk a problémáinkat. A gyulladásgátló hatásúnak tartott kő depresszió és félelmek esetén is használatos, hiszen nyugodtabbá teszi viselőjét, helyrebillenti a lelki egyensúlyt.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a vezuvianit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: őszinteség, kutatószellem
  • Lelki hatások: legyőzi a szokáskat és a félelmeket
  • Mentális hatások: az álarcok és a hamis külsősgek tudatos elvetésére ösztönöz
  • Testi hatások: segíti a regenerációt, erősíti a májat és az idegeket, savtalanít, gyulladásgátló hatású

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Vezuvianit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi vezuvianit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/vezuvianit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+