Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Variszcit ásvány gyógyhatása

A variszcit ásvány leírása

A variszcit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A variszcit a foszfátok közé tartozó, viszonylag ritka, a kékeszöld különböző árnyalataiban megjelenő ásvány. Világszerte előfordul, már a kőkorszakban bányászták. Zöldes színét a benne kis mennyiségben megjelenő króm adja. Elnevezését egy korábbi német tartomány nevéből származtathatjuk. Másik neve az utahlit – később derült ki, hogy tévesen egy új ásványnak gondolták az Utah-béli kutatók.

Színe: zöldes

Ezeknek a sillagjegyeknek ajánlott: Bika, Ikrek, Skorpió

Variszcit ásvány az AngyalKövek oldalán

Variszcit ásvány az AngyalKövek oldalán

A variszcit ásvány hatása

A variszcit ásványnak tulajdonított hatások sokrétűek: elsősorban a gyomorbántalmakon segíthet, görcsoldó, gyomorhurut, gyomorégés ellen használható. Ezen kívül szellemi frissességünket is biztosíthatja, világos gondolatokat, élénk agyműködést. Színe miatt a szívcsakrához is társítják, ekkor reményt és bátorságot ad, főként valamilyen nehéz betegség elviseléséhez.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Variszcit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi variszcit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/variszcit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+