Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Unakit ásvány gyógyhatása

Az unakit leírása

Az unakit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az unakit ásványt epidot-földpát keverékként is ismerjük. Érdekes keveréke a zöld és vöröses színeknek. Elnevezését az USA-béli Unakas-hegységről kapta, ahol először leltek rá. Az unakit átalakult gránit, amelyben három ásvány: a zöld epidot, a rózsaszín-narancs-vörös ortoklász és az általában színtelen kvarc együtt alkotja az unakitot. Pompton gránitnak is nevezik, ez szintén az egyik amerikai kitermelési helye.

Színe: vörös és zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Kos, Mérleg

Unakit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Unakit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Az unakit hatása

Az unakit ásványt sokan látomáskőnek tartják, amely a meditációnál hasznos. Úgy hírlik, hogy erős gyógyító, betegség után lábadozóknak és kismamáknak is melegen ajánlott. Kristályterápia során megerősíti a lelket, segít legyőzni a kudarcok után érzett frusztráltságot.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az unakit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: gyógyulás
  • Lelki hatások: építő s erősítő hatású, segít legyőzni a kudarcok nyomán keletkező frusztráltságot
  • Mentális hatások: megtanít arra, hogy ne besüjük le magunkat a hibáink miatt
  • Testi hatások: erősíti a májat, az epét, fokozza a regenerálódást, felgyorsítja a gyógyító folyamatokat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Unakit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az unakit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/unakit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+