Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Türkiz ásvány gyógyhatása

A türkiz leírása

A türkiz ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A türkiz bázisos réz-alumínium-foszfát, jellegzetes színéről ismert kő. Azonban rendkívül porózus, így legtöbbször színezett magnezittel, vagyis türkenittel találkozhatunk a valódi ásvány helyett. Neve a francia turques (török) szóból ered, mivel a törökök hozták be Európába. Az egyik legrégebben kitermelt ékkő, már az ókorban is bányászták a Sínai-félszigeten ahol egyébként ki is merültek a lelőhelyek. Görgess tovább és olvasd el, hogy a türkiz ásvány gyógyhatása mi is lehet!

Színe: türkizkék

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Halak, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Türkiz ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Türkiz ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A türkiz hatása

Mint minden kék színű ásvány, a türkiz is a torokcsakra egyik fontos köve. Azt tartják róla, hogy jól nyugtatja az idegeket, hat a torokra, pajzsmirigyre, kommunikációra, növelheti a kreativitást is. Amulettként is viselték a keresztes lovagok idejében.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a türkiz következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: sors
  • Lelki hatások:kiegyensúlyozó és vidító hatása van, véd az idegen befolyásoktól
  • Mentális hatások: segít felismerni és kezelni a boldogság és a boldogtalanság okait
  • Testi hatások: enyhít a kimerültségen, a savasodáson, a reumán, a köszvényen, a gyomorpanaszokon és a görcsökön

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Türkiz ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi achát ásványékszereket találod meg: https://angyalkovek.hu/termekcimke/turkiz/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+