Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Tigrisszem ásvány gyógyhatása

A tigrisszem ásvány leírása

A tigrisszem ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ!  Ez a sárgásbarnán erezett kvarc a természetben a sólyomszemből jön létre, így a két kőzet gyógyhatása nagyrészt megegyezik. Szépsége miatt hamar az ékszerkészítők egyik kedvenc köve lett, de a látványon túl különleges hatásokkal is rendelkezik. Újabb mesterkövet ismerhetünk meg személyében.

Színe: aranybarna

Tigrisszem ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Tigrisszem ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A tigrisszem ásvány hatása

A tigrisszemről úgy hírlik, hogy jól gyógyítja a szembetegségeket, régen rontás, szemmelverés ellen is alkalmazták. Segít koncentrálni, bátorságot ad. A napfonatcsakrával azonosítjuk. Segít a koncentrációban, hogy “tiszta szemmel láthassunk”. Csont- és ízületerősítő, idegi és megfázásos panaszokra is hasznos.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a tigrisszem következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: áttekintés, távolság
  • Lelki hatások:enyhít a stresszen, a túlterheltségen és a külvilágból érkező hangulatok hatásán
  • Mentális hatások: élesíti az érzékeket, segít megőrizni az áttekintőképességet akkor is, amikor sok minden történik egyszerre
  • Testi hatások: szabályozza a mellkvesét, csillapítja az asztmarohamokat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Tigrisszem ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi tigrisszem ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/tigrisszem/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+