Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szerpentin ásvány gyógyhatása

A szerpentin leírása

A szerpentin ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A szerpentin ásvány, vagy más néven kígyókő különleges foltos-csíkos mintázatának köszönheti nevét. Ismerjük áttetsző sárgászöld felhős (bowenit), sötét (willamsit), szemcsés (lizardit), zöld (antigonit), ezüstös rost (krizolit)  és e kettő egyesüléséből keletkező ún. ‘ezüstszem’ verzióját is. Egyes források szerint a szerpentin megóv a csípő vagy harapó, mérgező élőlények támadásától. Innen ered a “kígyókő” elnevezés.

Színe: zöld, sárga, barna, áttetsző, fekete

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Ikrek

Szerpentin ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Szerpentin ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A szerpentin hatása

A szerpentin hatásos lehet migrén és menstruációs görcsök esetén, a vércukorszintet is optimalizálja. Stresszoldó, mivel erős földelő kő. Lelki békét teremt és meditációhoz is ajánlott. Az ezüstszem különösen erős nyugtató hatással rendelkezik, kompromisszumkésszé teszi viselőjét. Így nem véletlen, hogy a szerpentint a megértés, béke köveként is ismerjük, hiszen összhangot teremt környezetében és támogatja az érzelmi stabilitást.  Hatásos a görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Szívritmuszavarok, vese- és gyomorpanaszok, egymást rendszeresen váltogató hasmenés és székrekedés esetén segíthet.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a szerpentin következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: önrendelkezés
  • Lelki hatások: segít védekezni a külső befolyások ellen
  • Mentális hatások: segít jobban érvényesíteni az érdekeinket
  • Testi hatások: szabályozza a vese, a máj-, a gyomor- és bélbántalmakat, főként, ha hasmenés és székrekedés váltja egymást

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szerpentin ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a szerpentin ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szerpentin/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+