Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szeptária ásvány gyógyhatása

A szeptária ásvány leírása

A szeptária ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A szeptária valójában agyaggumóba ágyazott kalcit, egy ún. konkréció, általában több ásvány természetes keveréke. Keletkezéséről azt tartják, hogy nedves agyag folyamatos kiszáradásakor kristályosodnak ki benne különböző ásványok elsősorban kalcit, aragonit, esetlegesen barit, pirit, sziderit. Általában ovális, kerekded alakúak. Új-Zélandon találtak már három méteres példányokat is. Mud creek jáspis néven is találkozhatunk velük, ekkor a belső “erek” által létrehozott hálós minta dominál a csiszolat felületén.

Színe: sárgás-barnás

Szeptária ásvány az AngyalKövek oldalán

Szeptária ásvány az AngyalKövek oldalán

A szeptária ásvány gyógyhatása

A szeptária sokoldalú ásvány, melynek több gyógyhatást is tulajdonítanak: például daganatok esetében alkalmazhatjuk, hiszen úgy tartják, hogy segíti a felszívódásukat. Ismeretes még bél- és bőrproblémákat enyhítő hatása, de az emésztőszervek rendellenességeire, de köszvényre és reumára is használatos.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a szeptária következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: megközelíthetőség
  • Lelki hatások: segít a nehéz helyzetekben elzárkózás nálkül is állhatatosnak maradni
  • Mentális hatások: megszünteti az elfojtó mechanizmusokat
  • Testi hatások: segít a daganatképződésen, az elsavasodáson, a bél- és a bőrbetegségeken

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szeptária ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi szeptária ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szeptaria/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+