Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Smithsonit ásvány gyógyhatása

A smithsonit ásvány leírása

A smithsonit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A smithsonit vagy smithszonit a cink-karbonát trigonális kristályrendszerű ásványa, cinkpát néven is megtaláljuk. Felülete gyöngyszerűen fényes, igen apró mintázattal. Több színvariációja is létezik, így lehet színtelen, szürke, sárga, narancs, rózsaszín, zöld, kék, barna is. Nevét James Smithson angol vegyészről és mineralógusról kapta, bár már az ókorban is ismerték: a bronzot állították elő felhasználásával.

Színe: változó

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Halak, Szűz

Smithsonit ásvány az AngyalKövek oldalán

Smithsonit ásvány az AngyalKövek oldalán

A smithsonit ásvány hatása

A smithsonit a kristálygyógyászat tanai szerint véd a nehézségektől, gyógyítja a bennünk mélyen eltemetetten élő sérüléseket, segít az érzelmi traumák esetében. Úgy tartják, hogy kékesöld változata támogathat minket a harag, a félelem, a fájdalom elűzésében, miközben egyszerre egyensúlyozza ki az érzelmi és testi folyamatokat.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a smithsonit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: érdeklődés
  • Lelki hatások: extrovertálttá tesz, megszünteti az elfogódottságot, segíti az alvást
  • Mentális hatások: növeli az intelligenciát
  • Testi hatások: gyorsítja a sebgyógyulást, erősíti az immunrendszert, hat a termékenységre, jó a bőrre, a cukorbetegségre, az idegekre és az éjszakai lábgörcsre

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Smithsonit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi smithsonit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/smithsonit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+