Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Rózsakvarc ásvány gyógyhatása

A rózsakvarc leírása

A rózsakvarc ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az egyik legismertebb és méltán legkedveltebb ásvány a rózsakvarc. A tizenkét mesterkristály egyike. Színét valószínűleg a benne lévő titántól kapta, viszont napfény hatására kifakulhat. Egyes példányain csillagszerű fényhatás figyelhető meg (ez az úgynevezett “aszterizmus”), ezekből igen szemrevaló marokköveket gömbölyítenek.

Színe: rózsaszín

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Rák

Rózsakvarc ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Rózsakvarc ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A rózsakvarc hatása

A rózsakvarcot ősidők óta használják termékenység fokozására, önbizalomnövelésre. A szívcsakrához köthető, így lelki síkon szívfájdalmak feloldására is képes, valamint feloldja az érzelmi blokkokat. Megtanít önmagunk és mások szeretetére, elfogadására.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a rózsakvarc következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: érzékenység
  • Lelki hatások: javítja a megérzéseket, segít a szeuális nehézségeken
  • Mentális hatások: rávilágít az igényekre és mások vágyaira
  • Testi hatások: harmonizája a szívritmust, segíti a nemi szerveket és a termékenységet

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Rózsakvarc ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi rózsakvarc ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/rozsakvarc/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+