Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Quantum quattro ásvány gyógyhatása

A quantum quattro ásvány leírása

A quantum quattro ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A quantum quattro (más írásmód szerint kvantum kvattro), ez az érdekes ásvány a shattuckit, dioptáz, malachit és krizokolla keverékéből füstkvarcon kialakuló kristály, amely megkapó kék-zöld színben pompázik. Erős gyógyhatást tulajdonít neki a kristálygyógyászat, olvass tovább és ismerkedj meg a quantum quattro hatásával!

Színe: kék, zöld, barna

Quantum quattro ásvány az AngyalKovek oldalán

Quantum quattro ásvány az AngyalKovek oldalán

A quantum quattro ásvány hatása

A quantum quattro az átalakulás köve, hiszen többféle ásványokból, erős kölcsönhatások után jön létre. Úgy tartják, hogy nagyon erős hatása van az energiamezőre, ezért támogathatja a gyógyulást, és a 12 szálas DNS aktiválását. A quantum quattro fontos védelmező kő, amely főleg a szívcsakrára hat. Gyász és előző élethez kapcsolódó traumák esetében is alkalmazandó a kristályterápia során.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Quantum quattro ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a quantum quattro ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/quantum-quattro/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+