Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Pszilomelán ásvány gyógyhatása

A pszilomelán leírása

A pszilomelán ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A pszilomelán hazánkban kevésbé ismert és keresett ékszeralapanyag, pedig szép fényjátéka bizony megérdemli a csodálatot. Barnakőként is találkozhatnak vele az ásványok szerelmesei. Valójában mangánérc, amely változó összetételű; nagyobbrészt mangánszuperoxid változó mennyiségü mangánoxidullal, báriumoxiddal, káliumoxiddal és vizzel.

Színe: fekete

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott:  minden csillagjegynek

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Pszilomelán ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

A pszilomelán hatása

A pszilomelánt alapvetően a gyökércsakrával hozzuk összefüggésbe – nem véletlen, hogy erősítő, nehézségeket elviselő, életenergiával feltöltő tulajdonságokat kapcsolunk hozzá. Úgy tartják, hogy segít feldolgozni a negatív élményeket. Megfékezi a kapkodást, és segít nyugodtan, megfontoltan cselekedni. Megtanít takarékoskodni az erővel és a tartalékokkal. Erőt ad a megterhelések idején.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a pszilomelán következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: lassúság
  • Lelki hatások: segít feldolgozni a negatív élményeket
  • Mentális hatások: megfékezi a túlságosan felgyorsult folyamatokat, megtanít takarékoskodni az erővel és tartalékokkal
  • Testi hatások: erőt ad a megterhelések idején, serkenti a bélműködést, stabilizálja a keringést, óvja a szívet

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Pszilomelán ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a pszilomelán ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/pszilomelan/

 

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+