Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Prehnit ásvány gyógyhatása

A prehnit ásvány leírása

A prehnit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A prehnit (vagy prechnit) egyfajta kalcium-alumínium csoportszilikát, amely ölthet zöld, sárga, fehér, barna színt is. Elnevezését von Prehn ezredesről kapta, aki 1783-ban Dél-Afrikából hozta Európába az első példányokat. Epidot zárványairól könnyen felismerhető, szép és erős rezgésű kő a prehnit – olvass tovább feltételezett gyógyhatásairől!

Színe: legtöbbször zöldes

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Mérleg

Prehnit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Prehnit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A prehnit ásvány hatása

A prehnit ásvány az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező kristály, a gyógyítók kövének is tartják. Úgy hírlik, spirituális energiát ad, hathat a hiperaktív gyerekekre, gyógyíthatja a  vesét, a húgyhólyagot, a vállakat, a mellkast, a tüdőt, a köszvényt és a vér betegségeket, stabilizálhatja a daganatos beteg állapotát.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a prehnit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: elfogadás
  • Lelki hatások: segít elfogadni magunkat és másokat
  • Mentális hatások: segít elfogadni a kellemetlen igazságokat, javítja a befogadóképességet
  • Testi hatások: serkenti a zsírban oldódó anyagok méregtelenítését, a zsíranyagcserét és a megújító folyamatokat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Prehnit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi prehnit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/prehnit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+