Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Pirit ásvány gyógyhatása

A pirit ásvány leírása

A pirit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Neve a görög pür (tűz) szóból ered, mivel régen tűzcsiholásra használták, később talizmánként viselve védőhatást tulajdonítottak neki. Természetes formában sokszor kocka formájú kristályokat alkot, a valódi aranyhoz hasonló színe miatt a bolondok aranya névvel is illetik. Gyakori ásvány, hazánkban is megtalálható. Olvass tovább, hogy megismerhesd a piritnek tulajdonított gyógyhatást!

Színe: rezesen, aranyosan csillogó

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Oroszlán

Pirit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Pirit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A pirit ásvány gyógyhatása

A pirit ásvány méregtelenítő, sejt- és vérképző hatást tudhat magáénak. További gyógyhatásának gondoljuk azt, hogy a pirit ásvány az önkifejezést, önismeretet is támogatja. Arra ösztönözhet, hogy a konfliktusokban állhatatosan keressük a megoldást. Segíthet nevetni magunkon, elűzi a kínos, nehéz dolgokra vonatkozó borús gondolatokat. Kristálygyógyászok szerint a pirit feltárja a betetgségek forrását, így előszeretettel alkalmazzák, hiszen rendkívül gyorsan érvényesül a hatása. Természetesen a régi korok emberéhez hasonlóan amulettként is viselhetjük. A tizenkét mesterkristály egyike.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a pirit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: feloldás
  • Lelki hatások: segít nevetni magunkon
  • Mentális hatások: megszabadít a boldogtalanságra, a szükségre és a kínos dolgokra irányuó gondolatoktól
  • Testi hatások: fájdalomcsillapító hatású, többek között a hát és ízületek fájdalmait enyhíti, ezenkívül görcsoldó, enyhít a menstruációs panaszokon

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Pirit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi pirit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/pirit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+