Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Pinolit ásvány gyógyhatása

A pinolit leírása

A pinolit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A pinolit egy Magyarországon alig ismert ásvány, amely valójában tejfehér szemcsékből álló magnezitkőzet, agyagos kötőanyaggal. Kialakulásakor magnezit csomók megtelepednek a grafit és a dolomit rétegeiben, mielőtt idővel beburkolódnának és megdermednének. Ennek az ásványi anyagnak nagyon egyedülálló kémiai összetétele van, amely a bányászat helyétől függően kis mértékben eltér. Először 1873-ban fedezték fel Ausztriában, az Alsó-Tauern hegységben, innen ered másik elnevezése: a Märbelstein.

Színe: fekete-fehér

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Kos

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Pinolit ásvány az AngyalKövek oldalán

Pinolit ásvány az AngyalKövek oldalán

A pinolit hatása

A kristálygyógyászok tapasztalata szerint ez az egyedülálló ásványi anyag segít elérni koronacsakrát, a szívcsakrát és gyökércsakrát, ezáltal rendkívül hasznos csatornát hozva létre a gondolatok, érzelmek és ötletek megalapozásában. Judy Hall Kristálybibliájában így ír a pinolitról: “A Pinolit segít az új kezdetek és lehetőségek felé tekinteni, miközben emlékeztet a már tapasztalt folyamatos növekedésre. Ez az ásvány azért van itt, hogy Te jól érezd magad ezen az úton, különösen, amikor elindulsz az életút megteremtése érdekében.  A pinolit az erő amulettjeként fog szolgálni.”

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Pinolit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a pinolit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/pinolit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+