Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Pietersit ásvány gyógyhatása

A pietersit ásvány leírása

A pietersit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Noha pietersitként hivatkozunk rá, valójában egyfajta tigrisszem-sólyomszem-breccsa mixtúra, amelyet piterzit néven is ismerünk. Nevét felfedezőjéről Sid Pieters-ről kapta, aki 1962-ben találta meg ezt az érdekes követ Namíbiában. Manapság Kínában bányásszák nagy tételben. Néha egészen elképesztő fényjátékot produkál, igen figyelemre méltő kő. Görgess tovább és olvass a pietersit feltételezett gyógyhatásáról!

Színe: kékesfekete, sárgásbarna

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Oroszlán

Pietersit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Pietersit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A pietersit ásvány hatása

A pietersit elsősorban a stressz által okozott testi tünetek enyhítésére szolgál. Meditációs gyakorlat alatt is jó szolgálatot tesz ez a kő, hiszen egyesek szerint a hétköznapi tudatot összekapcsolja a spirituálissal. Viharkőként is ismert a természeti erővel való kapcsolata miatt.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a pietersit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: változás
  • Lelki hatások: segít a küzdelmes időszakokban, megszünteti a kellemetlen érzéseket
  • Mentális hatások: segít gyorsabban feldolgozni a benyomásokat és megoldani a konfliktusokat
  • Testi hatások: csillapítja a fejfájást, az idegi bántalmakat, a légzsi problémákat, a gyomor nyomását és szédülést

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Pietersit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi pietersit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/pietersit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+