Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Peridot ásvány gyógyhatása

A peridot ásvány leírása

A peridot ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A peridot, vagy más néven krizolit, olivin, dunit egy bájos zöld ásvány, amely áttetszően ragyog a fényben. Vulkáni eredetű, így a tűz energiáit hordozza magában. Többnyire apró alaktalan szemcsékben fordul elő, kristályai ritkaságuk miatt drágák. Görgess  tovább és olvass a peridot/olivin/krizolit feltételezett gyógyhatásáról!

Színe: zöld, zöldesbarna

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Ikrek, Rák, Oroszlán

Peridot ásvány az AngyalKovek.hu-n

Peridot ásvány az AngyalKovek.hu-n

A peridot ásvány hatása

Erős védelmező,  régi korokban úgy hitték, távol tartja a gonosz lelket. Manapság is auravédőként ismert. A peridot egy olyan ásvány, amely összehangolja a belső szerveket, hat a bőrre, májra, epére, anyagcserére. Kristályterápiában segíthet az újrakezdésben, valamint megszabadulni az idegen befolyástól.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a peridot következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: függetlenség
  • Lelki hatások: megszünteti a haragot, a dühöt és a bűntudatot
  • Mentális hatások: segít megszabaduni az idegen befolyástól, vállalni és rendbehozni a hibáinkat
  • Testi hatások: erősíti a májat, az epét és a vékonybelet, méregtelenít, jó hatással van a fertőzésekre, a gombásodásra és a szemölcsökre

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Peridot / olivin ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi peridot ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/peridot/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+