Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Nefrit ásvány gyógyhatása

A nefrit ásvány leírása

A nefrit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A nefrit az aktinolit egy sűrűn összetapadt kristályrostos, kriptokristályos változata, amely ónkő néven is ismeretes. Nevét 1780-ban kapta a görög nefron (vese) szóból. A jádéhoz képest nem olyan üvegszerűen csillogó, hanem inkább olajosabb zsírosabb a fénye. Régóta használják fegyverek, dísztárgyak, ékszerek készítésére, díszítésére. Olvass tovább és tudd meg, milyen feltételezett gyógyhatása van a nefrit ásványnak!

Színe: zöldes, sokszor fehéres, sötétebb színű mintázattal

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Mérleg

Nefrit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Nefrit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A nefrit ásvány hatása

A nefrit ásvány erős védelmező kő, talizmánként tekintenek rá, legfőképp a keleti kultúrákban. A kristálygyógyászat elmélete szerint főleg a vesére, epére és húgyúti szervekre hat, méregtelenít; nyugtató hatással is bír. Egyes források szerint termékenység fokozásához is használható.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a nefrit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: egyensúly
  • Lelki hatások: véd a külső nyomással és agresszióval szemben, lelki egyensúlyt teremt
  • Mentális hatások: megszünteti a határozatlanságot, a kételyeket és az értelmetlen tépelődést
  • Testi hatások: erősíti a vesét, szabályozza a ízháztartást, enyhíti a húgyúti és hólyagbántalmakat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Nefrit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi nefrit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/nefrit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+