Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Mohaachát ásvány gyógyhatása

A mohaachát leírása

A mohaachát ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A méltán népszerű kő zöldes színű, gyakran zárványos, mohához hasonlatos mintázatáról kapta a nevét. Valójában dendrites kalcedon, a zárványok színe zöld és rózsaszínes is lehet. Vulkáni kőzetekben található. Magyarországon is előfordul a mohaachát a Mátrában és a Zemplénben. Görgess tovább, hogy megismerkedhess a mohaachát ásvány gyógyhatásával!

Színe: zöldes

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Ikrek, Rák

Mohaachát ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Mohaachát ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A mohaachát hatása

A mohaachát az egyensúly köve, segít rendezni gondolatainkat. Kristálygyógyászatban gyulladás- és lázcsökkentő, idegrendszert gyógyító. Úgy tartják, hogy tisztítja a szöveteket, nyirokrendszert, légutakat. Születést, szülést támogató kő, a változás, új dolgok kezdetének ásványa, a lelki felszabadulással is összefüggésbe hozható.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a mohaachát következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: felszabadulás
  • Lelki hatások: megszabadít a nyomástól és a terhektől
  • Mentális hatások: tudatossá és gyors felfogásúvá tesz, javítja a kommunikációt
  • Testi hatások: tisztítja a szöveteket, a nyirokrendszert, alkalmazható légutakra, köhögésre, a megfázásra és makacs fertőzésekre, csillapíthatja a lázat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Mohaachát ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi mohaachát ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/mohaachat/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+