Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Malachit ásvány gyógyhatása

A malachit leírása

A malachit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A malachit olyan bázisos réz-karbonát, amely élénk mélyzöld színével hívja fel magára a figyelmet. Sajnos ezt a megkapó árnyalatot azonban gyakran műgyanta alappal hamisítják az ázsiai piacokon. A valódi malachit azonban tömegesen, fürtös-cseppkőszerű formákban jelenik meg, ezekből csodálatos csiszolt ásványszeleteket kapunk. Gyakran fordul elő azurittal. Elnevezése a görög eredetű malakhé (mályva/levél/) vagy malakosz (puha) szóból ered. Az ókorban az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak is amuletteket készítettek belőle. A középkorban orvosságnak, és boszorkányok elleni szernek is használták. Festék is készült belőle.

Színe: zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Skorpió

Malachit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Malachit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A malachit hatása

Az igazi malachit a műgyanta másolatoktól elétrően azonban egy nagyon erős kő, amely főleg a női ivarszervekre van csodás hatással. Bábakőnek is nevezik, hiszen szüléskönnyítő hatást tulajdonítanak neki. Fejleszti a képzelőerőt, serkenti az agyat, idegeket, májat.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a malachit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: kaland, intenzív élet
  • Lelki hatások: mélyebbé teszi az érzelmi életet, átsegít a szexuális nehézségeken
  • Mentális hatások: fejleszti a képzelőerőt és a döntőképességet
  • Testi hatások: serkenti az agyat, az idegeket és a májat, méregtelenít, segít a reumán, a görcsökön és a menstruációs panaszokon

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Malachit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi malachit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/malachit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+