Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Lávakő ásvány gyógyhatása

A lávakő ásvány leírása

A lávakő ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Pozitív hatásai mellett lyukacsos, érdekesen mintázott struktúrája teszi kedvelt ásványékszer- alapanyaggá. A lávakő a Föld energiáit hordozza. Ismerd meg a lávakő feltételezett gyógyhatásait, görgess tovább!

Színe: fekete, szürkés

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Skorpió

Lávakő ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Lávakő ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A lávakő ásvány hatása

A lávakőnek az obszidiánhoz hasonlóan szintén erős eneregetizáló hatása van, már a korai indián és ősmagyar sámánok is alkalmazták gyógyítás céljából. Méregtelenítő, serkentő, regeneráló energiákkal hozzuk összefüggésbe, hiszen biztosítja az egyensúlyt a szervezetben. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású, erősíti az izmokat és kötőszöveteket is. A gyökércsakrához, az életenergia áramlásához társítjuk. A lávakő ásvány többek között a közérzetjavító hatásáról is ismeretes, ezért mindennapos viseletre készült ékszerek tökéletes alapjául szolgál. A mágiában úgy hiszik, hogy védőhatása van a negatív energiákkal szemben, ezért sokszor talizmánkánt alkalmazzák.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Lávakő ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a lávakő ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/lavako/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+