Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Larimar ásvány gyógyhatása

A larimar leírása

A larimar ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Larimár, delfinkő, kék pektolit – sokféle néven ismerjük, de különlegességét az adja, hogy kizárólag a Dominikai Köztársaság területén található meg ez a tengervíz fénytörését idéző mintázatú kékes ásvány. Ha kíváncsi vagy a larimár feltételezett gyógyhatására, görgess tovább!

Színe: kék

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Oroszlán

Larimar ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Larimar ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A larimar hatása

A larimár békét sugároz, harmonizálja a testet – így kismamáknak is szoktuk ajánlani a zaklatott első hetekben. Mivel a torokcsakrához kapcsolódik, így megkönnyíti a kapcslatfelvételt és a kommunikációt. Nyugalmat hoz életünkbe és nyitottá tesz minket, segít feldolgozni az új benyomásokat, impulzusokat. Kristályterapeuták szerint serkenti az agyi tevékenységet, fokozza az érzékenységet.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a larimar következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: nyitottság
  • Lelki hatások: segít megnövelni és elhatárolni a szellemi terünket, illetve feldolgozni a szerzett benyomásokat
  • Mentális hatások: fokozza az észlelést
  • Testi hatások: serkenti az agy tevékenységt, fokozza az érzékenységet, enyhít a mellkasi panaszokon, a torok és a fej problémáin

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Larimar ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi larimar ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/larimar/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+