Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Krómdiopszid ásvány gyógyhatása

A krómdiopszid ásvány leírása

A krómdiopszid ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az “orosz smaragd” néven is ismert, csodálatos zöld kristály a piroxén szilikátok ásványcsoportjába tartozik, színét a króm adja. A krómdiopszid elég nehézkesen beszerezhető, ezért nem a legolcsóbb ásványok közé soroljuk – de szépsége egészen biztosan kárpótolja az ásványrajongókat az érte kiadott összegért. Görgess tovább és olvass a krómdiopszid feltételezett gyógyhatásairól!

Színe: zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Szűz

Krómdiopszid ásvány az AngyalKövek oldalán

Krómdiopszid ásvány az AngyalKövek oldalán

A krómdiopszid ásvány gyógyhatása

A krómdiopszid egyes hiedelmek szerint a Földanyával köti össze viselőjét. Ez egy igen erős hatású kő, amely segít harmóniába kerülni, a traumákat és lelki sebeket meggyógyítani. Úgy hírlik, minden síkon segít megtalálni természetes egyensúlyunkat. A kristálygyógyászat tanai szerint testileg az idegekre, hormonegyensúlyra, vesére és a vérképzésre hat. Úgy tartják, a kreativitást is fokozza.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a krómdiopszid következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: szellemi erő, inspiráció
  • Lelki hatások: segít játékosan bánni az élettel, élénkséget, harmóniát és életörömöt ad
  • Mentális hatások: fokozza a képzelőerőt és a kreativitást
  • Testi hatások: erősíti a vesét, az érzékelést és az idegeket, enyhíti a helyi gyulladásokat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Krómdiopszid ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi krómdiopszid ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/kromdiopszid/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+