Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Krizokolla ásvány gyógyhatása

A krizokolla leírása

A krizokolla ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A rézkovának nevezett krizokolla csodás kékes-zöldes színével hódít. Neve görög eredetű: chrysos (arany) és kolla (ragasztó) szavakból mivel régebben az arany forrasztásához használták, hiszen már az ókorban is ismert kő volt. Gyakran keveredik malachittal, azurittal, kuprittal és más réz ásványokkal, gyönyörű mintázatú és színű telepeket létrehozva.

Színe: kék-zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Nyilas, Rák, Vízöntő

Krizokolla ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Krizokolla ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A krizokolla hatása

A krizokolla színe miatt is gyulladáscsökkentő, görcsoldó,  hűsítő lehet. Vérnyomáscsökkentő és a pajzsmirigyre is jó hatással van. Nem csak testi síkon, de lelkiekben is nyugtató hatással bír. Növeli a kreativitást, a belső egyensúlyt. Mivel a torokcsakra egyik köve, a kommunikációra, önkifejezésre is áldásos hatással van.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a krizokolla következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: kiegyensúlyozottság
  • Lelki hatások: stresszes állapotban és hangulatingadozásnál ajánlott
  • Mentális hatások: segít megőrizni a higgadtságot
  • Testi hatások: erősíti a májat, ellazít, csökkenti a lázat, görcsoldó hatású, alkalmazható fertőzések, torokgyulladás, égési sérülések, hegek és menstruációs zavarok esetében

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Krizokolla ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a krizokolla ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/krizokolla/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+