Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Kalcedon ásvány gyógyhatása

A kalcedon leírása

A kalcedon ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A levegőt és vizet jelképező kalcedont már az ókor óta használják gyógyászati célokra. Legelterjedtebb típusa a kék színű, azonban létezik zöldes (krómkalcedon, rézkalcedon), rózsaszín (rózsakalcedon), vörös (vérkalcedon), zöld és sárga is. Az ásványbörzéken kapható, ‘kalcedon’ címkével ellátott, az alábbi képen is látható ásvány valójában kék csipkeachát. A kalcedon egy tágabb gyűjtőfogalom az átlátszatlan, mikrokristályos kvarcok változatainak összességére.

Színe: leggyakrabban világoskék

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Ikrek, Nyilas, Rák, Szűz

Kalcedon ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Kalcedon ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A kalcedon hatása

A kalcedon gyógyhatása erős és szelíd. Elsősorban a torokcsakrához köthető, stimulálja a belső elválasztású mirigyeket, főleg a pajzsmirigyre hat jótékonyan. Fokozza a tejelválasztást szoptatásnál, kiegyensúlyozza a hormonrendszert. Cukorbetegek számára is ajánlják a kristálygyógyászat követői.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a kalcedon következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: szellemi jelenlét
  • Lelki hatások: segít elfogadn az új helyzeteket és leküzdeni az akadályokat
  • Mentális hatások: belső nyugalmat és oldott figyelmet közvetít
  • Testi hatások: fokozza a tejképződést a szoptató anyáknál, alkalmazható frontérzékenységre és cukorbetegségre is

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Kalcedon ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi kalcedon ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/kalcedon/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+