Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

K2 ásvány (gránit-azurit) gyógyhatása

A K2 ásvány leírása

A K2 ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Ez a ritka és újonnan felfedezett ásvány egyenesen a Himalájából származik. Innen eredeztethető a neve is: a K2 hegycsúcsra utal. Valójában a K2 ásvány (gránit-azurit) varázslatos mintáját a fehéresszürke gránit és a világoskék azurit találkozása adja. Igazi különlegesség, görgess tovább és olvass a K2 ásvány (gránit-azurit) gyógyhatásáról!

Színe: világos alapon kék foltok

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Nyilas

K2 (gránit-azurit) ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

K2 (gránit-azurit) ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A K2 ásvány (gránit-azurit) hatása

Az azurit-gránit, vagyis a K2 kő erős életerő energiát bocsát ki magából, stabilizál és erősíti a kötődést, hagyományt. Úgy tartják, hogy erősíti az immunrendszert és fokozza a szervezet öngyógyító folyamatát. A K2 ásvány (gránit-azurit) gyógyhatása kettős természetű: a szilárd gránit előreljes földkapcsolata mellett az azurit kommunikációt segítő kvalitása megteremti a ‘puha’ és ‘kemény’ egyensúlyát. Kristályterapeuták szerint segít a fejfájásnál, migrénnél, a csökkent látást helyre állítja és növeli az ember lelki képességeit. A K2 kő ezért erősíti az önfegyelmet, növeli az összpontosítási képessséget.

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

K2 ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a K2 ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/k2/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+