Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Hipersztén ásvány gyógyhatása

A hipersztén leírása

A hipersztén ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A hipersztén színe feketés – hiszen magnézium és vas tartalmú szilikát ásvány, így minél több a vas benne, annál feketébb a színe. A csiszolatok felületén ezüstös-lilás-zöldes fényjelenséget figyelhetünk meg. Ensztatit néven is ismert, viszonylag kisebb körben ismert az ásványrajongók között. Neve görög eredetű hiper (fent) stenos (hatalom), régebbi elnevezése paulinit.

Színe: feketés

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Mérleg, Nyilas

Hipersztén ásvény az AngyalKovek.hu oldalon

Hipersztén ásvény az AngyalKovek.hu oldalon

A hipersztén hatása

A hipersztén elsősorban a feszültségek enyhítésében segít. A fájdalom minden fajtája esetén bevethető, de legfőképpen a gyomorfájás és gyomorhurut esetén – akár idegi, lelki okokra visszavezethető gyomorfájás esetén is alkalmazható. Csökkentheti a gyomorsavat is. Melegen ajánljuk azoknak, akik minden feszültséget először a gyomrukban lévő gombóc formájában érzékelnek.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a hipersztén következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: kiegyensúlyozottság
  • Lelki hatások: ráhangol az aktivités és a nyugalom helyes arányára, dinamikussá és kiegyensúlyzottá tesz
  • Mentális hatások: segít elfogadni a kritikát és saját áláspontunkat képviselni
  • Testi hatások: oldja a feszültséget, csillapítja a fájdalmat, segít a túlsavasodott gyomron

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Hipersztén ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi hipersztén ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/hiperszten/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+