Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Csaroit ásvány gyógyhatása

A csaroit leírása

A csaroit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Hivatkozunk rá – egyébként tévesen – karoit, kaorit és charoit néven is. Valójában kálium földpát, amely több más ásvánnyal “él” harmóniában. Nevét a lelőhelyéhez közeli Csara folyóról (a Léna mellékfolyója) kapta, szinte kizárólag Jakutföldön (Oroszország) bányásszák. A mélylila színben pompázó csaroit igazi lélekkő, a tizenkét mesterkristály egyike. Úgy tartják, hogy ez a kő a tudat minden rétegéhez kapcsolódik, igen spirituális rezgésű. Így fényt deríthet minden egyensúlyvesztés okára.

Színe: lila

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Skorpió, Nyilas

Tisztítás/feltöltés: levegő elemek

Csaroit ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

Csaroit ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

A csaroit hatása

A csaroit segíti a belső látást, ezért használták a szibériai sámánok előszeretettel. Szemre, szívre, májra, hasnyálmirigyre gyakorolt hatása is ismeretes. Enyhíti a fájdalmat, segíti a békés alvást a kristálygyógyítók tapasztalata szerint.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a csaroit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: tetterő, határozottság
  • Lelki hatások: oldottá tesz, megkönnyíti a kényszerek és az akadályok legyőzését
  • Mentális hatások: segít fontos döntéseket hozni és elvégezni aa felhalmzódott munkát
  • Testi hatások: megnyugtatja az idegeket, fájdalomcsillapító és görcsoldó hatású

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Csaroit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi csaroit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/csaroit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+