Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Asztrofillit ásvány gyógyhatása

Az asztrofillit leírása

Az asztrofillit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az asztrofillit nehezen beszerezhető, értékes szilikát ásvány. Egyes példányai kéken irizálnak, egyébként barnás, rezes, aranyos árnyalatokban pompázó alapszínével hódítja meg az ásványmániások szívét, de áttetsző változatai is akadnak. Magas rezgésű kristályként tartják számon.

Színe: kékes-barnás

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Skorpió

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Asztrofillit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Asztrofillit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Az asztrofillit hatása

Az asztrofillit a gyökércsakrához társítható. Gyógyhatásaként említhetjük, hogy megtartja a nyugalmat, a harmóniát. Gondolatokat összhangba hoz, összekapcsol az Istenivel. Segít az aktuális életfeladatok felfedezésében. Az asztrofillit azoknak lehet jó választás, akik meg akarják találni élet értelmét, saját helyüket a nagyvilágban, mondhatni, az életfeladatukat keresik. Segítségével ugyanis hatékonyabban lehet megismerned önmagad, belső valód és rejtett képességeid. Sőt, az asztrofillit segítségével felismerheted, min és hogyan kell dolgoznod önmagadon.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az asztrofillit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: inspiráció, őszinteség
  • Lelki hatások: támogatja a szükségletek észrevételét, élénk álmokat okoz
  • Mentális hatások: az elintézetlen ügyek feldologzására és nyitottságra ösztönöz, fejleszti a kifejezőkészséget
  • Testi hatások: jó a vastagbélre és a hormonrendszerre, mérsékli a menstruációs és változókori panaszokat

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Asztrofillit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi asztrofillit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/asztrofillit/

 

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+