Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Aragonit / Kalcit ásvány gyógyhatása

Az aragonit és kalcit ásvány leírása

Az aragonit és kalcit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezeket a köveket! A kalcit egy karbonátásvány, a kalcium-karbonát trigonális kristályrendszerű ásványa. Polimorf változatai az aragonit (rombos) és a vaterit (hexagonális). A kalcit hőmérséklet hatására gyakran alakul át aragonittá. Az aragonit kristályai oszlopok, sokszor tű alakú halmazok; gyakoriak az összenőtt többszörös ikerkristályok. Rostosan, gömbösen, kéreg módjára, és ágas-bogas formában is megtalálható, utóbbit “szputnyiknak” is becézik, keresett medál-alapanyag. Az elszíneződéseit elsősorban a vastartalom okozza. A víztiszta, nagykristályos kalcitnak izlandi pát, “jégkalcit” a neve, a hagyomány szerint a vikingek használták a viharos időben való tengeri tájékozódáshoz. Görgess és olvass tovább az aragonit / kalcit ásvány gyógyhatása témakörben!

Színe: változó

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak

Tisztítás/feltöltés: föld (zöld); tűz (vörös); levegő (kék, sárga, rózsaszín) elemek

Aragonit, kalcit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Aragonit, kalcit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Az aragonit és kalcit hatása

Kiegyensúlyozó hatásúak, segítenek levezetni a stresszt, és jól földelnek. Türelemre és elfogadásra tanítanak, a gondoskodás köveként is szokás például az aragonitra hivatkozni. A gyökércsakra ásványai, a kalcit a napfonathoz is kapcsolódik. Kalciumtartalmuk miatt hatásosak porckorong betegségek ellen, illetve haj-, bőr- és csont problémák esetén is.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az aragonit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: növekedés, tehermentesítés
  • Lelki hatások: túlterhelt állapotban erőt ad, nyugtató és építő hatású
  • Mentális hatások: segít kitartani a megterhelés idején
  • Testi hatások: alkalmazható a gyomor, bél, porckorongok, ízületek és a térdízület bántalmaira

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Aragonit és kalcit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi aragonit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/aragonit/

 

Webáruházunkban az alábbi kalcit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/kalcit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+