Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Apatit ásvány gyógyhatása

Az apatit leírása

Az apatit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az apatit egyfajta kálcium-foszfát, amely több színben is megtalálható, a legnépszerűbb mégis a ragyogó kékben játszó kőzet, amely színe miatt a torokcsakrához – és így a kommunikációhoz – kapcsolódik. Meditáció közben is javallott alkalmazni az apatitot, hiszen egyik feltételezett gyógyhatásának tartják azt, hogy serkenti a médiumi képességeket, harmóniába hozza az éteri, szellemi és fizikai testet.

Színe: ékszerkészítésben legtöbbször kék, de létezik barna, zöld, bíbor és sárga is

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Ikrek

Tisztítás/feltöltés: levegő elemek

Apatit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Apatit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az apatit hatása

Immunrendszert, csontokat, idegeket erősítő hatása is ismert az apatitnak. Segíthet az elhízás ellen folytatott harcban, és általánosságban elmondható, hogy a sejtek fejlődéséért, regenerációjáért felelős. A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az apatit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: motiváció
  • Lelki hatások: stabilizál, egyéb ösztönzőerő híján segíti a nagyobb erőkifejtést
  • Mentális hatások: önállóságra és céltudatosságra serkent
  • Testi hatások: építő, savtalanító hatású, hasznos az angolkórnál, artrózisnál, csontritkulásnál és megkönnyíti a csonttörések gyógyulását

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Apatit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az apatit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/apatit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+